h1

Godaste fisksåsen

november 24, 2007

1½ dl cremé fraiche eller gräddfil
½ dl majonnäs
1 msk honungssenap
½ litet syrligt äpple
1 liten ättiksgurka
2 msk finhackad gul lök
2 msk hackad dill
2 msk kapris
salt
nymald svartpeppar

Rör samman crème fraiche, majonnäs och senap.
Kärna ur och skär ett oskalat äpple i mycket små, fina tärningar. Skär gurkan likadant. Blanda ner äpple, gurka, lök, dill och kapris i såsen. Smaksätt med lite salt och peppar. Såsen kan köras i matberedare eller mixer om man vill ha den helt slät.
Låt såsen stå en stund i kylen innan den serveras.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: