h1

Hawaiikyckling

november 25, 2007

4 kycklingfiléer
salt
peppar
1dl väl avrunnen krossad ananas
1dl creme fraiche
1tsk soja
1krm curry
½ask philadelphiaost el. kesella gourmet

Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Lägg dem i en ugnssäker form. Blanda samman krossad ananas, creme fraiche, soja, curry och philadelphiaost el kesella. Det går snabbt och lätt i en matberedare.
Bred ungefär hälften av blandningen över kycklingen.
Placera formen mitt i ugnen i 175° ca 20 min. Ta ut formen och bred på resten av såsen.
Låt formen stå ytterligare 5-10 min tills ytan fått fin färg och kycklingen är helt genomstekt.
Servera med kokt ris och sallad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: