h1

Köttbullar

januari 19, 2008

1-2 ägg
750-1000 g köttfärs
2 dl mjölk
1 finhackad lök
½ dl ströbröd
1 dl creme fraiche
aromat & knorrs kött- och grillkrydda som huvudkrydda
lite salt
lite peppar

Börja med att låta mjölk och ströbröd svälla. Blanda i övriga ingredienser till en fast smet.
Rulla och stek. Håll dem varma i en kastrull med lite köttbuljong på botten – låg värme!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: