Gratinerad kassler
november 24, 2007800g benfri kassler
3-4 tomater
1 mozzarellaost
ca 1dl färdiglagad pesto
½dl finriven färsk parmesanost
2msk pinjenötter
svartpeppar
1msk olivolja
Skär kasslern nästan rakt igenom i knappt centimetertjocka skivor. Skär tomaterna och mozzarellan i skivor och lägg en skiva av varje mellan varje kasslerskiva. Fördela peston mellan kasslerskivorna. Toppa kasslern med den nyrivna parmesanosten. Strö över pinjenötter. Mal över svartpeppar och stänk över lite olja. Grstinera kasslern i ugnssäker form på nedersta falsen i ugnen i 175° ca 20 min. Lägg på återstående tomater och strö över lite extra nötter. Garnera med färsk basilika.
Hej! Din gratinerade kassler verkade god, så jag var bara tvungen att kopiera den till mina recept och tänker laga till den på torsdag.
Mvh
av Eva augusti 5, 2008 at 3:23 e mEva Backeus
Hej igen! Jag har lagt till paprika till receptet. Allt smakar bra till bulgurvete med buljongsmak
Vänliga hälsningar
av Eva Backeus februari 29, 2012 at 3:32 e mEva Backeus